E-számla
Előzetes igényfelmérés alapján a SZÁKOM Nonprofit Kft. úgy döntött, hogy elindítja az elektronikus számla szolgáltatását 2010. október 1-jét követően.
Az előzetesen jelentkező 436 fogyasztóval szemben csupán 190 fogyasztó lépett be a rendszerbe, úgyhogy a 2010. szeptemberi számláját már elektronikusan kapta meg.
 
Ezt követően is bárki beléphet az elektronikus számlázás rendszerébe az alábbiak szerint:
 
  1. Meg kell nyitni az alábbi honlapot: szamlafiok.konnyen.hu
  2. A felső menüsorból a REGISZTRÁCIÓ menüt kell választani.
  3. A megjelenő oldalon a „Természetes személy”, közület esetén „Jogi személy” menüt kell választani.
  4. A megjelenő (második lépés) oldalon az általános Szerződési feltételek olvashatók. Egyetértés esetén, a lap alján található „Elfogad” gombra kattintással lehet továbbjutni a következő oldalra.
  5. A megjelenő oldalon lehet kitölteni a regisztrációs űrlapot, ahol a telefonszám kivételével minden mező kitöltése kötelező. Az adatmezők értelemszerű kitöltése után a regisztrálás gombra kattintva lehet annak adatait elküldeni.
  6. Ezt követően e-mail értesítés fog érkezni a regisztrációról, azzal hogy azt meg kell erősíteni a közölt linkre kattintva. Ennek elvégeztével a regisztrációs folyamat befejeződött, a következő havi számlát már elektronikusan fogja megkapni a Tisztelt Fogyasztó.
Abban az esetben, ha a Tisztelt Fogyasztó több fogyasztási hellyel rendelkezik, minden fogyasztási hely fogyasztói azonosítójával el kell végezni a regisztrációt, ami intézkedést jelent arra, hogy az adott fogyasztási hely bekerüljön az elektronikus számla rendszerébe.
 
Amennyiben kérdése merül fel, szíveskedjen a sosjo@szakom.hu">sosjo@szakom.hu e-mail címre jelezni.
 
 
 
Tisztelettel: SZÁKOM Nonprofit Kft.