Fűtési idény indulásáról tájékoztató
2019-09-18
 

Tájékoztató a 2019 -2020. évi fűtési idény indulásával kapcsolatosan

 

                                                                                                                                     

A SZÁKOM Nonprofit Kft. felkészült a 2019 – 2020. évi fűtési idényre, az előzetesen ütemezhető karbantartási munkák elvégzésre kerültek. A rendelkezésre állási időszak alatt 2019. 09. 15 – 2019. 10. 15. az általunk üzemeltetett rendszerek (hőközpontok, távvezetékek) készen állnak az indításra.

 

A hivatalos fűtési idény megkezdéséig (október 15-e. az időjárás függvényében) kell összehangolni a SZÁKOM Nonprofit Kft. és a Társasházak által üzemeltetett szekunder rendszerek működését.

A fűtési szezon zökkenőmentes indításához az alább felsorolt kérdésekben szükséges tevékeny közreműködés a Társasházak közös képviselőitől és a lakosságtól.

 

-          A közös képviselők a lakókkal együttműködve kell, hogy ellenőrizzék a szekunder rendszeri fűtőtesteken az elzáró szerelvények nyitott állapotát. (A radiátorok elzáró szerelvényei minden lakásban nyitva legyenek)

 

-          A Társasházak a szükséges légtelenítésről kell, hogy gondoskodjanak az üzemeltető (SZÁKOM Nonprofit Kft.) értesítése mellett.

 

-          A rendszerek esetleges feltöltését a közös képviselők megrendelése alapján a SZÁKOM Nonprofit Kft. végzi.

 

-          Szükséges lenne, hogy a lakosság amennyiben lehetséges a panaszokat, észrevételeket a közös képviselőn keresztül juttassák el Társaságunkhoz a munkák szervezhetősége érdekében.

 

-          A bejelentéseket, kéréseket, panaszokat a diszpécser szolgálatunk a nap 24 órájában fogadja az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően. A fűtés elindítását, leállítását kizárólag a közös képviselő kérheti írásban.

 

 

 

Együttműködéséküket megköszönve! 

 

Janovszky Károly- ügyvezető igazgató